Onder de merknaam Soon to be Classics produceert Duizendpoot Advies films over bijzondere auto's die worden uitgezonden via een eigen YouTube kanaal. Nieuwsgierig geworden naar de films? Klik dan op de link om een kijkje te nemen: https://www.youtube.com/c/soontobeclassics

Onder de merknaam Almost Classic Cars koopt, restaureert en verkoopt Duizendpoot Adives bijzondere sportieve auto's uit met name de jaren '80 en '90. Nieuwsgierig naar het aanbod? Kijk dan op: https://www.almostclassiccars.nl/

Onder de merknaam 1000Bochten organiseert Duizendpoot Advies automotive evenementen. Denk hierbij aan puzzelritten, klassiekertochten, business club rallies, autoreizen en raceclinics.
 

Door op het logo van 1000Bochten te klikken, wordt u doorgeleid naar een wereld vol avontuur met ronkende motoren en prachtige wegen.

Alle grafische vormgeving voor Duizendpoot Advies en 1000Bochten wordt verzorgd door Esseline Keeven van Essje Ontwerpt. Dit geldt voor het ontwerp van de websites, de logo's, het briefpapier, de visitekaartjes, etc.

 

Esseline Keeven is zeer veelzijdig en ontwerpt werkelijk de mooiste dingen. Neem gerust eens een kijkje op haar site door op het logo van Essje Ontwerpt te klikken.