top of page

“Ik heb met Juriaan erg plezierig mogen samenwerken.”

“Binnen een paar dagen wist hij zich zelf inzetbaar te maken door de beschikbare (en onbekende) systemen, procedures en processen snel eigen te maken. In die situaties dat er geen processen of procedures beschikbaar waren, kon hij varen op zijn eigen ervaring en juiste inzichten. Zijn bijdrage in advisering van IB ondernemers en DGA's was onmisbaar.”

“Hij weet zijn theoretische kennis in de praktijk goed toe te passen. Heb hem mogen ervaren als oplossingsgericht en zeker klantgericht.”

 

Murat Albostanli - Manager Hypotheek Advisering a.i. - Achmea Bank – december 2013

“Ik kan Juriaan omschrijven als een hele fijne, gedreven en betrokken collega. Een adviseur die een goede relatie kan opbouwen met zijn klanten in korte tijd. In het team was Juriaan actief in het verstrekken van fiscale nieuwtjes of andere zaken waarover wij wellicht onze klanten konden informeren. Ik ben dan ook blij dat hij ons dit jaar wilde ondersteunen en wens hem in zijn toekomstige functies veel succes toe!"

 

Ilse Overwater – Teamleider Private Banking – Rabobank Zuid-Holland Midden – december 2012

“Het is een gemis. Jouw kennis en persoonlijkheid heeft een mooie bijdrage geleverd. Dank daarvoor, ook voor de fijne samenwerking!”

Nicolai Vrolijks - Productmanager Hypotheken - Rabobank – september 2016

 

“In de periode dat Juriaan bij het project Heradvies is ingezet, heeft hij zich in positieve zin onderscheiden.”

“Juriaan is opmerkelijk snel inzetbaar gebleken in het complexe en turbulente project waarbij hij verschillende rollen heeft genomen, dit ingegeven door zijn actuele en parate kennis en zijn plezierige manier van samenwerken. Er is gedurende het project een beroep op hem gedaan op het gebied van adviseren, het procesmatig analyseren en het komen met verbetervoorstellen. Deze rollen heeft hij naar grote tevredenheid uitgevoerd.”

“Juriaan is een intelligente en vaardige professional die ik bij elke financiële instelling kan aanbevelen.”

 

Marnix Scholte - Teammanager Hypotheekadvisering a.i. - Achmea Bank - oktober 2013

“Ik heb Juriaan leren kennen als een gedreven Private Banker die inzet omzet in resultaat. Hij levert werk van uitstekende kwaliteit die door klant en opdrachtgever zeer gewaardeerd worden. Een interim professional die ontzorgt en daarnaast oog heeft voor collega's waarmee hij graag zijn ervaring en vaardigheden deelt.”

 

Walter Pelgrims - 2C&More BV - detachering, coaching, solving – juli 2013

“Ik heb Juriaan leren kennen als een professionele, zelfstandige, servicegerichte en gedreven accountmanager private banking. Hij is een prettige mens en een fijne collega om mee samen te werken. Hij maakt makkelijk contact met collega's en klanten. Is resultaatgericht en stelt altijd het klantbelang centraal.”

“Hij verstaat zijn vak en beschikt over ruim voldoende kennis, maar durft zich ook kwetsbaar op te stellen als hij even iets niet zo goed weet.”

”Hij toont ondernemerschap is kritisch en komt met verbetervoorstellen. Door zijn flexibele houding is hij breed inzetbaar.”

 

 

Majorie Molegraaf FB FFP - Manager Private Banking - Rabobank Hilversum Vecht en Plassen - augustus 2013

"Juriaan is een sociale vakdeskundige. Het is erg fijn om met hem samen te werken. Hij deinst er niet voor terug om zijn mening te geven, maar altijd op een respectvolle manier. De financiële inhoud kent hij als geen ander en zo niet dan zoekt hij het tot in detail uit. Hij weet een team te overtuigen en enthousiast te maken. Bovendien denkt hij in mogelijkheden en is erg flexibel."

Inge Dams - Productmanager Hypotheken - Rabobank – oktober 2016

"Juriaan is een professionele, ervaren, servicegerichte en gedreven adviseur. Zijn kennisniveau is hoog, wat hij (nog) niet weet zoekt hij tot op de bodem uit. Hij blijft zelf nadenken, komt met verbetervoorstellen en toont initiatief. Door zijn flexibele houding is hij breed inzetbaar.”

“Ik kan iedereen die op zoek is naar een interim private banker aanraden met Juriaan in zee te gaan.”

“Het was een genoegen om met hem samen te werken.”

 

mr. Angénis van den Clooster FFP REP – Private Banker, vermogens- en estateplanner – Rabobank Hilversum-Vecht en Plassen – juni 2013

 

“Juriaan heeft zich doen kennen als een goede kracht en een fijne collega.”

“In verband met het aangaan van een nieuwe uitdaging als ondernemer heeft Juriaan onze bank op eigen verzoek verlaten.”

 

Merlijn de Gruijter – Manager Private Banking – Rabobank Rotterdam – april 2012

“Vanaf het moment dat Juriaan hier binnenstapte voelde het alsof hij hier al jaren zat. Is direct samen met het team aan de slag gegaan, niet te beroerd om zaken aan te pakken.”

“Een collega die goed binnen het team past, weet waarover hij het heeft, goed contact met klanten heeft, zowel tijdens gesprekken als op netwerkbijeenkomsten. Ligt goed in het team.”

 

Ben Krooswijk – Kantoordirecteur Rotterdam Centrum – Rabobank Rotterdam – mei 2010

“Juriaan is zeer klantgericht bezig en adviseert duidelijk klantgericht.”

“De gesprekken die ik heb bijgewoond zijn rustig en volledig van aard.“

“Juriaan vertelt de klant in duidelijk te begrijpen termen over de producten en de voor- en nadelen voor de klant.”

“Zowel de adviezen als de dossiervorming zijn van zeer goede kwaliteit.”

 

Jan Bokhorst – Adviseur Kenniscentrum Particulieren – Rabobank Rotterdam – oktober 2010

“In de opdracht was Juriaan gevraagd om een voorbeeldfunctie in te nemen. Dit heeft hij met verve gedaan.”

“Hij is serieus, toegankelijk en zeer collegiaal. Daarnaast levert hij prima werk af. Hij is direct inzetbaar bij alle lokale Rabobanken en zal overal als een toegevoegde waarde worden erkend.”

 

Helma Kuipers – Manager Hypotheken & Vermogen – Rabobank Noord-Groningen – oktober 2009

“De heer Poot heeft de hem opgedragen werkzaamheden tot volle tevredenheid verricht. Hij toonde een grote mate van zorg en verantwoordelijkheid. Zijn gedrag en wijze van opdtreden waren zeer goed.”

 

Frank van Nobelen – Manager Rabobank Connect – Rabobank Nederland – november 2010

“Ik heb Juriaan de afgelopen maanden ervaren als een kundig, ervaren en kritische collega. Hij heeft zich voor mij en het team opgesteld als een kritische noot. Voor collega adviseurs heeft hij zich opgesteld als een klankbord.”

 

Barry de Jong – Teamleider Financieel Advies – Rabobank Drechtsteden – maart 2010

“Je bent enorm gegroeid in je functie en geeft jezelf doelen en haalt die ook.”

 

Marijke Hamelink – Teamleider Cliëntenadvies – Rabobank West-Zeeuws Vlaanderen – oktober 2008

“Juriaan benadert een klantsituatie vanuit meerdere invalshoeken.”

“Juriaan gaat voor het resultaat. Wil in de tariefstelling wel eens water bij de wijn doen, maar verwacht daar iets anders voor terug.”

“Met name in vergaderingen en overleggen heeft Juriaan laten zien op basis van argumenten en ratio een ander te kunnen overtuigen.”

 

Marko Feith – Kantoormanager – Rabobank Vaart en Vechtstreek – april 2009

“Juriaan heeft een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel naar zijn relaties toe. In situaties met een spoedeisend karakter toont Juriaan een goed doorzettingsvermogen.”

“Voor de 2e achtereenvolgende keer een goede score behaald in het onderzoek Topontvangst. Advisering is van een goed niveau.”

 

Steph Lausberg – Adjunct Rayon Directeur – ING Bank Oud-Beijerland – januari 2007

bottom of page