top of page
  • Whatsapp
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook

​T:  +31618849921​

E:  duizendpootadvies@gmail.com

Bramengaarde 97

Hendrik Ido Ambacht

Wil je graag hulp bij de aankoop van jouw nieuwe woning? Dan help ik je graag!

Ik heb jaren ervaring met woningaankopen en weet precies waar je op moet letten. Met mijn hulp kun je de kans vergroten dat de aankoop lukt tegen een goede prijs. Bovendien kan ik je meteen inzicht geven in je financiële mogelijkheden doordat ik tevens zelfstandig hypotheekadviseur ben. Neem gerust contact met me op voor een verblijvende kennismaking.

Wat is het verschil tussen een makelaar en een Gecertificeerd aankoopbegeleider?

In Nederland mag iedereen zich makelaar noemen, dus ook een ‘aankoopmakelaar’. Hoe gek het ook klinkt, je hoeft dus helemaal niet opgeleid te zijn om makelaar te zijn. Maar de titel Gecertificeerd aankoopbegeleider® is beschermd en mag uitsluitend gevoerd worden door de adviseurs, die hiervoor speciaal zijn opgeleid.

Bij een Gecertificeerd aankoopbegeleider heb je de garantie dat deze continu voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De aankoopbegeleider heeft met goed gevolg de praktijkgerichte opleiding tot Gecertificeerd aankoopbegeleider gevolgd en is geslaagd voor het examen. Hierdoor is deze adviseur in het bezit van het certificaat Gecertificeerd aankoopbegeleider®. Daarnaast moet de Gecertificeerd aankoopbegeleider verplicht verzekerd zijn bij een beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar voor de werkzaamheden die hij verricht. Tevens dient de aankoopbegeleider jaarlijks terug te gaan naar de schoolbanken, om bijgeschoold te worden.

logo-aan-en-verkoopbegeleider_edited.png
bottom of page