top of page
01-09-23
Naamswijziging naar MYLA finance

Via deze weg laat ik jullie graag weten dat de samenwerking die ik al jaren heb met Alex Erlings en Jaco van Bennekom zal worden voortgezet onder de naam MYLA finance. Zelfde mensen, zelfde inzet en kwaliteit van dienstverlening, andere naam. Binnenkort volgt nog meer info over de uitbreiding van onze diensten.

01-08-21
Samenwerking met HypothekenUnie

Via deze weg laat ik jullie graag weten dat ik recent een samenwerking ben aangegaan met HypothekenUnie Drechtsteden.

Ik heb al vele jaren ervaring op het gebied van hypotheekadvies en werk al enkele jaren vanuit Hendrik-Ido-Ambacht. Mijn aansluiting bij HypothekenUnie Drechtsteden en de samenwerking met Alex Erlings en Jaco van Bennekom draagt bij aan mijn streven naar de beste klantbediening en de hoogste kwaliteit van advisering.

Met onze gezamenlijke kennis kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en door onze samenwerking is de continuïteit voor onze klanten nog beter gewaarborgd.

01-06-19
15-jarig jubileum

Juriaan heeft iets te vieren; zijn 15-jarig jubileum als hypotheekadviseur en financieel adviseur. In juni 2019 is het namelijk exact 15 jaar geleden dat hij startte als trainee bij ING Bank. In 2004 juni startte de opleidingen van het traineeship waarin uitgebreid werd ingegaan op zowel de vakinhoud als op de manier hoe je het beste zaken op een eenvoudig manier kon uitleggen. Kort daarna volgden de eerste adviesgesprekken met klanten. In het najaar van 2004 behaalde Juriaan het diploma Woningfinanciering 2, waardoor hij ook hypotheekgesprekken mocht voeren. In de afgelopen 15 jaar is er heel veel veranderd op het gebied van wet- en regelgeving, maar de manier waarop Juriaan lastige zaken op een eenvoudige manier weet uit te leggen, is eigenlijk onveranderd.

01-09-18
Samenwerking met NBG

Duizendpoot Advies en NBG zijn een samenwerking aangegaan. NBG is een grote intermediair op het gebied van hypotheekadvies en financieel advies. Vanaf 1 oktober 2018 zal Juriaan als zelfstandig adviseur onder de vlag van NBG actief zijn. Er is bewust gekozen voor de samenwerking met NBG vanwege haar samenwerking met alle geldverstrekkers, waardoor altijd het beste aanbod kan worden aangeboden aan klanten. Doordat de adviseurs hun gesprekken voeren bij klanten thuis, zijn de tarieven bovendien veel gunstiger dan bij de andere landelijke ketens met dure winkelpanden. Niet voor niets wordt NBG gewaardeerd met een 9,5 op Advieskeuze.nl.

01-07-18
Lancering Almost Classic Cars

 

Naast het recent geïntroduceerde filmkanaal "Soon to be Classics" lanceert Juriaan zijn eigen autobedrijf genaamd "Almost Classic Cars". Almost Classic Cars is er om invulling te geven aan de behoefte naar auto’s die een dusdanige rijbeleving bieden, dat je regelmatig met een grote glimlach achter het stuur zit. Niet zozeer voor alledag, maar voor die ritten in het weekend over B-wegen en slingerende dijken.

De mensen achter Almost Classic Cars zijn allemaal gepassioneerde liefhebbers van auto’s. Die passie zie je terug in de auto’s die worden verkocht. Stuk voor stuk zijn dit sportieve auto’s die zijn geselecteerd om hun specifieke eigenschappen. De auto’s worden na inkoop volledig onder handen genomen, zodat ze in topstaat verkeren voordat ze worden overgedragen aan de volgende liefhebber. Met deze bovengemiddeld goede staat onderscheidt Almost Classic Cars zich van de vele andere aanbieders die soortgelijke auto's te koop aanbieden.

07-06-18
Lancering Soon to be Classics

Met gepaste trots lanceert Juriaan vandaag zijn eigen filmkanaal "Soon to be Classics". Naast zijn werk in de financiële dienstverlenging is hij altijd gepassioneerd autoliefhebber geweest. Nu is het moment aangebroken waarop hij is gestart om er meer van te maken dan alleen een hobby. De eerste twee films staan inmiddels live op het YouTube kanaal. Het kanaal bereik je via deze link: https://www.youtube.com/c/soontobeclassics

01-04-18
Opdracht voor Rabobank is nogmaals verlengd

 

De opdracht die Juriaan uitvoert bij Rabobank is nogmaals verlengd. Ditmaal tot 1 juni 2018. Hij zal dus nog langer actief blijven als Productmanager Hypotheken, gericht op verdere professionalisering van het intermediare kanaal van Rabobank.

 
01-12-17
Opdracht voor Rabobank is verlengd

De opdracht die Juriaan uitvoert bij Rabobank is verlengd tot 1 april 2018. Hij zal dus nog enige tijd actief blijven als Productmanager Hypotheken, gericht op verdere professionalisering van het intermediare kanaal van Rabobank.

01-09-17
Nieuwe Opdracht voor Rabobank

 

Vanaf september gaat Juriaan aan de slag bij Rabobank als Productmanager Hypotheken. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de verdere professionalisering van het intermediaire kanaal van Rabobank. Het verbeteren van de dienstverlening, het uitwerken van nieuw beleid, alsmede het ondersteunen van de intermediairdesks behoren tot zijn takenpakket.

13-12-16
Nieuwe opdracht voor Triodos Bank

 

In deze rol wordt Juriaan verantwoordelijk voor het geven van hypotheekadvies aan klanten in allerlei situaties. De rode draad in alle werkzaamheden is dat Triodos met het verstrekken van hypothecaire financieringen wil bijdragen aan verduurzaming van de Nederlandse woningmarkt. Bij financiering van bestaande bouw wordt daarom altijd gekeken naar de mogelijkheden om de woning energiezuiniger te krijgen en ook innovatieve energiezuinige nieuw- en zelfbouw wordt gefinancierd tegen gunstige condities. Deze opdracht voert Duizendpoot Advies uit in samenwerking met Hoffelijk interim.

13-10-16
Nieuwe opdracht voor Fintrex en NN

Juriaan verzorgt een volledig opleidingsprogramma voor nieuwe medewerkers van Fintrex die zullen worden ingezet bij de klantenservice levensverzekeringen bij Nationale Nederlanden. Het trainingspogramma richt zich op vakinhoud, wetgeving, producten, processen, ontwikkelen van competenties en gespreksvaardigheden. Deze opdracht voert Duizendpoot Advies uit in samenwerking met Hoffelijk interim.

13-06-16
FFP PE 2016/2017 en beschikbaarheid bekend

 

In december heeft Juriaan het examen voor Wft Adviseur Inkomen met goed gevolg afgelegd. Vervolgens was het in april tijd om voor het eerst PE FFP te doen volgens de nieuwe opzet. Er moest een pittige casus gemaakt worden, die samen viel met de verhuizing van Juriaan en Duizendpoot Advies. Direct na de verhuizing heeft hij zich opgesloten en de casus uitgewerkt tussen de dozen. Dat leidde tot een goed resultaat, want Juriaan is geslaagd en daarmee ook gecertificeerd in de periode 2016/2017.

 

De huidige opdracht die Juriaan voor Duizendpoot Advies uitvoert bij de ontwikkeling van het Rabobank Hypotheekdossier is inmiddels meerdere keren verlengd. Juriaan heeft echter aangegeven weer een andere opdracht te willen gaan doen per 1 oktober 2016. Per die datum is hij dus weer beschikaar voor nieuwe leuke opdrachten. Neem contact met hem op als u per 1 oktober 2016 een geschikte opdracht voor hem heeft.

16-02-16
Lidmaatschap Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners en opdracht Rabobank weer verlengd

Juriaan heeft begin 2016 de entreetoets voor toetreding tot de NVHP met succes afgelegd. Als gevolg daarvan mag hij zich nu profileren als Erkend Hypothecair Planner. Dit is een mooie aanvulling op de certificering die Juriaan al heeft en waarvan hij jaarlijkse de PE verplichtingen behaalt: FFP, SEH, DSI Financieel Adviseur en diverse WFT diploma's.

Juriaan is door Rabobank gevraagd om nog langer betrokken te blijven bij het Rabobank Hypotheekdossier en het Cross-Channel Hypotheekproces. Hij zal zich de komende periode meer gaan richten op de systemen die het voor klanten mogelijk moeten gaan maken om na verstrekking van de financiering zelf een aantal beheershandelingen te kunnen uitvoeren. De opdracht is verlengd tot 1 juli 2016.

01-11-15
Examen wft Adviseur Hypothecair Krediet

 

In oktober heeft Juriaan het PE-Plus examen voor Wft Adviseur Hypothecair Krediet met succes afgelegd. Daarmee komt certificering voor Wft Adviseur Hypothecair Krediet, Wft Adviseur Vermogen en Wft Adviseur Basis binnen handbereik. Onlangs heeft Juriaan ook de periodieke toets en vaardighedentoets van DSI met goed gevolg afgelegd. PE SEH 2015 heeft hij inmiddels bijgewoond en in december zal hij de PE FFP 2015 bijwonen. Als kers op de taart zal hij in de komende maanden nog de PE Plus examens afleggen voor Wft Adviseur Inkomen, Wft Adviseur Schade Zakelijk en Wft Adviseur Schade Particulier. Op deze manier blijft hij breed inzetbaar voor diverse rollen waarin (boven)wettelijke certificering vereist is.

 
01-09-15
Opdracht bij Rabobank Nederland is wederom verlengd

 

De opdracht die Juriaan voor Duizendpoot Advies sinds september 2014 uitvoert bij Rabobank Nederland, werd al eerder verlengd tot 1 oktober 2015. Op verzoek van Rabobank is de opdracht nogmaals verlengd tot 1 januari 2016. Hij zal hierdoor nog langer blijven werken aan het verder ontwikkelen van het Rabobank Hypotheekdossier als Productspecialist en Team Productowner.

 
20-03-15
Opdracht bij Rabobank Nederland is verlengd

 

De opdracht die Juriaan voor Duizendpoot Advies sinds september 2014 uitvoert bij Rabobank Nederland, is met een half jaar verlengd. Hij zal dus voorlopig bezig blijven met het verder ontwikkelen van het Rabobank Hypotheekdossier als Productspecialist en Team Productowner.

 
22-09-14
Nieuwe opdracht bij Rabobank Nederland

 

Per 22 september 2014 is Juriaan voor Duizendpoot Advies actief in een nieuwe rol bij Productmanagement Financieren Wonen binnen Rabobank Nederland. Hij zal het komende half jaar als Productspecialist Wonen een bijdrage gaan leveren aan de verdere introductie en conceptuele uitwerking van het Rabobank Hypotheekdossier en het cross-channel hypotheekproces. In deze functie zal hij zich bezig houden met het mede ontwikkelen en vernieuwen van hypotheekproducten, systemen, documenten en processen binnen de hypotheekketen van de Rabobank. Voor het administratieve proces rondom de opdracht heeft Duizendpoot Advies wederom de samenwerking opgezocht met Brainnet.

 
01-05-14
Nieuwe opdracht bij Rabobank Krimpenerwaard

 

Na een periode van circa 9 maanden binnen de gelederen van Achmea in Amersfoort, Apeldoorn en Tilburg, is Juriaan weer terug bij Rabobank. Sinds 25 april 2014 is Juriaan voor Duizendpoot Advies ingeschakeld bij Rabobank Krimpenerwaard als Accountmanager Private Banking. Hij zal hij zich wederom bezighouden met advisering op financieel en fiscaal gebied aan vermogende ondernemers in privé en particulieren op de aandachtsgebieden vermogensadvies (beleggen/sparen), verzekeren (leven/schade), hypotheken en financiële planning. Hij zal zich met name richten op de complexe en zeer vermogende klanten. Deze opdracht is wederom in samenwerking gegaan met Kim Valkenburg van Conclusion.

 
01-12-13
Nieuwe opdracht bij Achmea in Apeldoorn en Tilburg

 

Sinds 1 november 2013 is Juriaan voor Duizendpoot Advies ingeschakeld bij Achmea voor de afdeling hypotheekadvies & bemiddeling. Hij begeleidt de afdeling tijdens de migratie van Centraal Beheer Achmea in Apeldoorn naar Achmea Bank in Tilburg. Naast het omgaan met wijzigingen in adviessoftware, adviesproces en advies- en acceptatiebeleid, denkt hij mee over een optimalisering van deze zaken op basis van zijn uitgebreide ervaring op dit gebied. Hij adviseert ook hypotheekklanten op financieel, fiscaal en verzekeringsgebied in de veranderende organisatie.

 
20-07-13
Nieuwe opdracht bij Achmea in Amersfoort

 

Na zijn welverdiende zomervakantie zal Juriaan voor Duizendpoot Advies starten met een nieuwe opdracht bij Achmea in Amersfoort. Hij zal zich met name richten op hypotheekadvies en het voeren van onderhoudsgesprekken over hypothecaire financieringen en verwante levensverzekeringen voor bestaande particuliere klanten van Achmea Bank. Achmea Bank bestaat uit Achmea Hypotheekbank, Achmea Retailbank en Achmea Bank Holding. De bank werkt voor de merken Centraal Beheer Achmea, Woonfonds Hypotheken en FBTO. De klantgroep met hypotheken van Achmea Bank bestaat grotendeels uit personeelsleden van de verschillende werkmaatschappijen van Achmea. Duizendpoot Advies is een samenwerking aangegaan met Ton van Egmond van Agile People voor deze opdracht.


01-04-13
Duizendpoot Advies sponsort een raceteamDuizendpoot Advies gaat op kleine schaal raceactiviteiten sponsoren om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten. Rond het circuit bevinden zich veel potentiële klanten die passen in het netwerk voor Private Banking en die bovendien geïnteresseerd zijn in rally- en circuitevenementen. Daarmee slaat Duizendpoot Advies twee vliegen in één klap, want hiermee kunnen beide activiteiten van het bedrijf gelijktijdig onder de aandacht van de doelgroep worden gebracht. De Citroën Saxo VTS waarmee zal worden geracet, wordt later dit jaar beplakt met uitingen van Duizendpoot Advies en wellicht op termijn met de nieuw te lanceren merknaam 1000Bochten.

 
20-12-12
Nieuwe opdracht bij Rabobank Hilversum, Vecht en Plassen

In januari 2013 start Juriaan voor Duizendpoot Advies met een nieuwe opdracht bij de Rabobank in de mediastad Hilversum. Hij zal tijdelijk de functie Accountmanager Private Banking waarnemen. Hierdoor zal hij zich bezighouden met advisering op financieel en fiscaal gebied aan vermogende ondernemers in privé en particulieren op de aandachtsgebieden vermogensadvies (beleggen/sparen), verzekeren (leven/schade), hypotheken en financiële planning. Tevens zal hij presentaties verzorgen voor de afdeling Private Banking over diverse kennisgebieden. Voor deze opdracht is Duizendpoot Advies de samenwerking aangegaan met Kim Valkenburg van Conclusion.

 

bottom of page